Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с кода 145 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с кода 145 боксер

Здравейте от около 2 седмици имам следният проблем:докато карам и колата изгасва в движение след което веднага в движение я паля от клюяча но на таблото светва едно ключе на което пияше (код)и така карам и след 15-20 минути пак гасне в движение имало е и дни когато няма проблем но има и такива когато ми гасне по няколко пъти.Предполагам че може и имобилайзер да е но защо го прави когато си поиска и след като изгасне веднага пали???? странна работа която не е добре защото мисля на море да ходя и хич не е добре да ми загасне на магистралата ако някой може да помогне ще съм благодарен
    говориме за 145 1.3 боксер + газ

провери релетата пред акумулатора . Мисля , че 4-тото от ляво на сясно беше за кода ... напръскай със спрей да не клеясва моята така я оправих
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Случвало ми се е само един път като я напанах към 6500 оборота на 2 ра да ми загасне по същия начин след това запалих веднага светна ключа на таблото, но след това паркирах загасих я, запалих я пак и повече не ми се е получавало говоря за преди около 3-4 месеца
      145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
        Случвало ми се е само един път като я напанах към 6500 оборота на 2 ра да ми загасне по същия начин след това запалих веднага светна ключа на таблото, но след това паркирах загасих я, запалих я пак и повече не ми се е получавало говоря за преди около 3-4 месеца
        Моята постоянно я помпя на 7200 жива е ... това реле го бях махал и трудно запали след което държеше някакви смешно ниски обороти почистих го хубаво и пак го сложих и от тогава нямам проблеми ... това беше преди около 2 месеца
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Добре ще погледнна това реле но за да съм сигурен ще ми каже ли някой как точно изглежда?

Comment

НЯМА реле за "кода". особено на 1,3 боксер до акумулатора има съвсем различни неща.

колега, ако ти свети САМО кода, се възползвай от търсачката. обикновено проблема е в антената на имобилайзера.

момчета, техническите раздели са за взаимопомощ. внимавайте какво пишете, защото подвеждате човека.
            точка

Comment

До акумолатора има малка червена кутийка в която влизат няколко кабела това ли е въпросното реле?

Comment

това което си намерил НЕ е реле.
                ако ти светва само жълтата код лампа на имобилайзера, проблема ти изобщо не е в реле.
                точка

Comment

Добре къде да отида и как да разбера какъв е проблема?

Comment

абе колега
                    -това и на газ и на бензин ли ти го прави
                    -ако го прави и на бензин, когато караш на бензин и се случи така, само код лампата ли ти светва.
                    -ако е само тя- проблема е в буксата на антената на имобилайзера. за нея ползвай търсачката на форума. има много изписано по въпроса.

ако питаш в кой сервиз да отидеш - ето тук са
                    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                    точка

Comment

На бензин не съм я карал от много време само на газ я карам но ще пробвам на бензин да видя.Ако го прави само на газ?

Comment

ако го прави само на газ- сменяш въздушния филтър и посещаваш газаджия да ти почисти изпарителя, да го настрои и да провери ключа на газта.
                        точка

Comment

Добре ще проверя както казваш колега иначе светва жълто ключе на което пише КОД

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            НЯМА реле за "кода". особено на 1,3 боксер до акумулатора има съвсем различни неща.

колега, ако ти свети САМО кода, се възползвай от търсачката. обикновено проблема е в антената на имобилайзера.

момчета, техническите раздели са за взаимопомощ. внимавайте какво пишете, защото подвеждате човека.
                            Упс ... пак се изказах неподготвен Мислех , че става въпрос за t.s.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от zende Покажи съобщение
                              Здравейте от около 2 седмици имам следният проблем:докато карам и колата изгасва в движение след което веднага в движение я паля от клюяча но на таблото светва едно ключе на което пияше (код)и така карам и след 15-20 минути пак гасне в движение имало е и дни когато няма проблем но има и такива когато ми гасне по няколко пъти.Предполагам че може и имобилайзер да е но защо го прави когато си поиска и след като изгасне веднага пали???? странна работа която не е добре защото мисля на море да ходя и хич не е добре да ми загасне на магистралата ако някой може да помогне ще съм благодарен
                              говориме за 145 1.3 боксер + газ
                              ако ти гасне като я освободиш от скорост е от въздуха които нахлува кам филтъра.запуши го отпред и му направи друг отвор отстрани.

Comment

Working...
                              X